Основано 2013.
Наша прича
Наш ресторан поседује уникатно искуство и аутентичност у гастрономској индустрији. Сваки производ је направљен ручно на традиционалан начин без адитива или других примеса, а месо прође неколико фаза пре производње.
Наша прича
укратко
Александар Савчић, власник и наш главни мајстор, знање и вештину донео jе из Сарајева где је вредно учио и усавршавао овај занат од најчувенијег ћевабџије са Башчаршије. Наши производи су аутентични и у потпуности у Београд доносе дух Сарајева, баш као у ћевабџиници Ферхатовић одакле потиче наша прича!
Сваки производ је направљен ручно на традиционалан начин и не садржи адитиве нити било које друге примесе.
Ћевабџиница Савчић гарантује квалитет! Све функционише по највишим стандардима ХЦЦП-а. У производњи месо прође неколико фаза, сви производи су прављени са пуно пажње, љубави и брижљиво бираним састојцима.
Кајмак који ми користимо потиче из села Прањани, са простора који је познат по кајмаку. Прави се на традиционалан начин и заједно са нашим производима даје експлозију укуса.
Наш амбијент
и локација
Наш амбијент чини топао мирис дрвета који употпуњује врло гостопримљиво и љубазно особље. За све оне који мисле да срећу чине ситна задовољства и много пријатно проведеног времена, ћевабџиница Савчић jе ту да постане незаобилазни део дана.
Ова звезда на београдској гастрономској сцени, ушушкана је у два најлепша дела града.
Налазимо се у самом срцу Београда, на Врачару у улици Краља Милутина 31 и на Дорћолу у улици Страхињића Бана 52.
Ћевабџиница Савчић постоји да бисте удовољили својој страсти и уживали у правим сарајевским специјалитетима!
ДОБРО ДОШЛИ!
Радно време
Понедељак – Субота
09:00 – 22:30
Недеља
12:00 – 21:00
Будимо у контакту
Позивамо вас да нас контактирате за више информација
о било ком од наших производа или услуга.